SEO tekstschrijver

SEO tekstschrijver

95 procent van de internetgebruikers gebruikt Google als zij op zoek zijn naar een product, dienst of bedrijf. Een goede tekstschrijver schrijft online daarom voor twee doelgroepen: de lezer én de zoekmachine. Het is namelijk essentieel dat jouw website goed vindbaar is. Als SEO tekstschrijver ken ik de actuele regels van Google en help ik jou graag met

Het doel? Ervoor zorgen dat jouw potentiële klanten online niet aan jouw bedrijf voorbij kunnen. 

SEO webteksten op maat

Alleen online vindbaar zijn is natuurlijk niet genoeg. Om je websitebezoekers te laten converteren, moet je ze ook aanzetten tot actie. Denk dan aan contact opnemen, een offerte aanvragen of een product bestellen. Op basis van jouw online doelen - wat moet een bezoeker op de website doen? - schrijf ik SEO webteksten op maat. Teksten die voldoen aan alle actuele eisen van Google. Zo wordt jouw SEO webcontent altijd voorzien van onder meer de juiste titles, metadescriptions, metatags en anchorteksten.

Op zoek naar een SEO tekstschrijver?

Wil jij de stap zetten naar goede SEO webteksten die goed vindbaar zijn in Google? Als SEO tekstschrijver ben ik onder meer in te zetten voor landingspagina’s, SEO blogartikelen, productpagina’s en dienstenpagina’s. Neem gerust contact met mij op!