SEO webteksten

SEO webteksten schrijven

Een goede tekstschrijver schrijft online voor twee doelgroepen: de zoekmachine én de lezer. Je wilt namelijk een goed vindbare website én online rendement. Ik zet daarom jouw bedrijfsverhaal om in SEO webteksten en zorg er met relevante SEO webcontent voor dat zowel zoekmachines als bezoekers op hun wenken bediend worden. Zo kunnen jouw potentiële klanten online niet aan jouw bedrijf voorbij. Concreet kan ik jou helpen met:

SEO webteksten volgens de eisen van Google

Voor een hogere conversie moet je je websitebezoekers ook aanzetten tot actie: contact opnemen, een offerte aanvragen, een white paper downloaden of een product bestellen. Op basis van jouw online doelen - wat moet een bezoeker op de website doen? - schrijf ik SEO webteksten op maat. Teksten die voldoen aan alle actuele eisen van Google, omdat ik hier via trainingen, partners en marketingblogs continu kennis over vergaar. Zo wordt jouw SEO webcontent altijd voorzien van onder meer de juiste titles, metadescriptions, metatags en anchorteksten.

Op zoek naar SEO webteksten?

Wil jij de stap zetten naar kwalitatieve webteksten? SEO webcontent die niet alleen goed vindbaar is in Google, maar die daarnaast jouw doelgroep wat te bieden heeft? Kortom: wil jij scoren met content in de vorm van leads, opdrachten en omzet? Neem dan contact met mij op!