Social media ondersteuning

Social media ondersteuning

Snel communiceren met je doelgroep, kennis delen en gemakkelijk nieuwe contacten leggen. Social media biedt kansen! Wil jij ook LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest inzetten voor je organisatie, zodat het verhaal dat je te vertellen hebt je doelgroep bereikt? Bij mij kun je terecht voor inspiratie, kennis en ondersteuning op het gebied van social media.

Een social media plan maken

Het is verstandig om te beginnen met het opstellen van een social media plan. Welke kanalen wil je wel of niet inzetten, wie wil je bereiken en wat voor informatie wil je (met wat voor regelmaat) delen? Ik ga graag aan de slag met een strategisch plan waarin precies beschreven staat hoe jij jouw social media optimaal kunt benutten. Je krijgt volop ideeën om je doelgroep op een effectieve te bereiken en je verhaal over de bühne te brengen. Zo weet je straks precies hoe je social media posts maakt die jouw doelgroep triggeren, hun kennisniveau vergroten of het imago van jouw bedrijf of product verstevigen.

Invulling van jouw social media

Maar ik ga net zo graag aan de slag met de invulling van jouw social media. Posts en teksten, compleet met ideeën voor acties en beeldmateriaal. Dit gebeurt op basis van een strakke planning. Het bijhouden van social media vraagt namelijk om discipline. Wist je bijvoorbeeld dat maar ongeveer vijftien procent van je volgers op Facebook jouw berichten te zien krijgt? Dit heeft te maken met de algoritmes van Facebook. Op alle andere social media heb je te maken met een tijdlijn waar je al snel vanaf valt. Je zult dus regelmatig van je moeten laten horen om bij iedereen op het netvlies te blijven. Ik bied je ondersteuning, eventueel in combinatie met het schrijven van relevante en waardevolle content die je kunt delen.

Social media: aan de slag!

Wil jij meer uit je social media halen, maar weet je niet hoe? Of wil je wel social media inzetten, maar wil je er zelf niet (teveel) tijd en energie in steken? Neem dan contact met mij op. En neem ook gerust een kijkje op mijn social media:

Facebook
Twitter 
LinkedIn persoonlijk 
LinkedIn company page