Bureau voor content marketing

Tekstschrijver voor content marketing

Een nieuwe website met SEO webteksten realiseren is één. Het is daarna ook belangrijk dat je de website up-to-date houdt. Met inspirerende blogs, landingspagina’s gericht op specifieke keywords, nieuwsartikelen en inhoudelijke klantverhalen, bijvoorbeeld. Plaats je op jouw website regelmatig nieuwe content, dan krijg je namelijk een betere ranking binnen de organische zoekresultaten. Het steeds delen van dit soort verse content voor jouw doelgroep, heet content marketing. Huys van Schrift helpt jou hier graag bij.

Waardevolle en relevante content voor conversie

Het aanbieden van waardevolle en content is de ideale manier om jouw doelgroep aan je te binden. Wie je website vaker bezoekt en daar geïnteresseerd raakt in wat je te vertellen hebt, converteert eerder. Content die jouw doelgroep raakt en aanspreekt zorgt waarschijnlijk voor vragen of op termijn misschien zelfs een order/opdracht. Websitebezoekers raken getriggerd, vinden de oplossing voor hun problemen of raken geïnspireerd. Met goede content kun je bezoekers dus stimuleren om tot actie over te gaan.

Content abonnement voor content marketing

Heb je hulp nodig bij het schrijven van relevante content en het up-to-date houden van jouw website? Kijk dan eens naar het Huys van Schrift content abonnement. Zo blijft je website goed vindbaar én investeer je in relevante informatie voor potentiële klanten. Maar natuurlijk kun je ook zonder abonnement content marketing aan Huys van Schrift uitbesteden. Neem hiervoor gerust contact op.