Tekstschrijver Oldenzaal

Tekstschrijver voor e-mailmarketing

E-mailmarketing (lees: je digitale nieuwsbrieven en e-mailcampagnes) is een krachtige marketingtool voor klantenbinding, maar ook een geweldige tool om nieuwe klanten mee te werven. Waarom dat zo is? Je leest het in dit artikel.

Teksten voor jouw digitale nieuwsbrief en e-mailcampagnes

De teksten in digitale nieuwsbrieven en e-mailcampagnes (vergeet ook marketing automation niet) moeten informatief, beknopt en overtuigend zijn. Je ontvangers hebben vaak maar weinig tijd, maar je wilt toch dat ze verder klikken naar een landingspagina op je website, een actie of een contact- of offerteformulier. Zoek je een tekstschrijver die goede teksten kan schrijven voor jouw nieuwsbrief en e-mailcampagnes? Teksten die binden, boeien en aanzetten tot actie? Huys van Schrift schrijft content met de beste kwaliteit.

Jouw nieuwsbrief of e-mailcampagne van tekst tot opmaak

Natuurlijk denkt Huys van Schrift ook na over de juiste onderwerpen, de structuur, een prikkelende onderwerpregel, aansprekend beeldmateriaal en converterende call-to-actions. Bovendien heeft Huys van Schrift contacten met grafische vormgevers die ervoor kunnen zorgen dat het design van je nieuwsbrief en e-mailcampagnes in lijn is met andere uitingen van je organisatie, waaronder je website. Huys van Schrift ontzorgt je dus van content tot opmaak en zorgt er zelfs voor dat de nieuwsbrief of e-mailcampagne op exact het juiste moment verstuurd wordt.

Nieuwsbrieven en e-mailcampagnes in MailChimp

Om jouw nieuwsbrief op te maken en te versturen gebruikt Huys van Schrift MailChimp, dat afhankelijk van het aantal adressen op je mailinglist een gratis of anders een goed betaalbaar pakket is. In MailChimp kun je ook de resultaten goed monitoren. Daarnaast biedt MailChimp tools voor het onderhoud van je adressenbestand.

Jouw nieuwsbrief of e-mailcampagne uitbesteden?

Huys van Schrift verzorgt al voor een flink aantal bedrijven hun digitale nieuwsbrief en e-mailcampagnes. Wil jij dit werk ook graag uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.