Sluiten
Blogs laten schrijven
Herkenbaar?

Je blog bijhouden voelt als een verplichting.

Het ontbreekt je aan de kennis, tijd en inspiratie, waardoor je er als een berg tegenop ziet. Je vindt het lastig om aan onderwerpen te komen. Je hikt tegen het schrijven aan, of blokkeert zodra je de knipperende cursor in Word ziet. En zet je toch een keer een blog online, dan raak je gefrustreerd over het gebrek aan bereik, reacties of aanvragen. Waarom doe je dit eigenlijk? Bloggen voelt als een verspilling van tijd en geld.

Wil je een website waarmee je jouw ideale klant aantrekt, dan kun je niet zonder blog.

In blogs kun je jouw kennis en ervaringen delen, maar ook een kijkje achter de schermen geven. Je zet daarmee de eerste stap in het opbouwen van een relatie met nieuwe (potentiële) klanten. Maar dat niet alleen: met een up-to-date blog investeer je in waardevolle content, en daar is Google gek op. En daarnaast zijn blogs brandstof voor social media.

Blogs laten schrijven

Kom je er als mkb-ondernemer zelf niet aan toe om blogs te schrijven? Of weet je als marketeer niet hoe je het schrijven van goede teksten aan moet pakken? Ik help je graag met het schrijven van sterke blogs voor je bedrijf, met oog voor inhoud én SEO. Dit doe ik als ghostwriter, wat betekent dat de blogartikelen onder jouw (bedrijfs)naam gepubliceerd worden. Gek? Nee hoor, het gebeurt vaker dan je denkt. Als copywriter help ik al jaren mkb-bedrijven uit allerlei branches met het schrijven van blogs.

Wat doe ik?

Ik zorg ervoor dat jij tijd over houdt voor dat waar jij goed in bent, terwijl je website relevant blijft.

Mijn blog abonnement is jouw oplossing. Iedere maand ontvang je één, twee of drie inhoudelijk sterke blogs voor je website, zonder dat je daar zelf veel tijd en moeite in hoeft te steken. Die continuïteit is erg belangrijk voor Google, maar ook voor de binding met jouw ideale klant. Natuurlijk zoek ik voor iedere blog – samen met jou – naar een onderwerp waar die klant oprecht in geïnteresseerd is. Per blog lever je mij input aan of interview ik jou (of een collega of medewerker) over het gekozen onderwerp. Deze informatie werk ik uit tot een sterke blog die jij vervolgens zelf online kunt zetten.

Nieuwsgierig geworden? De meest gestelde vragen over het abonnement heb ik voor je op een rij gezet.

  • Met een blog abonnement ben je iedere maand verzekerd van nieuwe teksten voor je website, zonder dat jij hier veel omkijken naar hebt.
  • Met het abonnement blijft je website continu up-to-date, en die continuïteit is voor Google erg belangrijk.
  • Goede blogs worden geschreven in de juiste tone of voice. Een schrijfstijl die past bij je organisatie, maar waar jouw ideale klant zich ook door aangesproken voelt.
  • Bij iedere blog ontvang je input voor verschillende social media posts, zodat je de tekst door kunt plaatsen op je sociale kanalen.

Wil je jouw ideale klant maandelijks inspireren met inhoudelijk sterke blogs? Kies dan voor een blog abonnement.

Snel en flexibel
Maandelijks opzegbaar
1 blog per maand €157,- Dit bedrag is exclusief btw.
2 blogs per maand €287,- Dit bedrag is exclusief btw.
3 blogs per maand €397,- Dit bedrag is exclusief btw.
Wil jij blogs laten schrijven? Neem contact op
Heb je vragen?