guy kawasaki

Content abonnement

Je nieuwe website staat online en je weet dat de volgende stap richting online zichtbaarheid is om die website up-to-date te houden met steeds weer nieuwe en relevante teksten voor je doelgroep. Het ontbreekt je alleen aan de tijd, inspiratie en ideeën om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Waar moet je over schrijven? Wat wil je doelgroep lezen? Ook ontbreekt het je aan de kennis om teksten zó te schrijven dat je de lezer verleidt én dat Google ze prettig vindt. En ook al zou je zelf teksten schrijven… Wanneer kies je bijvoorbeeld voor een blog, en wanneer voor een nieuwsartikel? Het gevolg is dat werken aan je website een verplichte bezigheid wordt waar je als een berg tegenop kunt zien. Vervolgens raak je ook gefrustreerd over het gebrek aan bereik, reacties of aanvragen. Waarom doe je dit eigenlijk nog? Je website levert niet genoeg (verkoop) op en je website up-to-date houden voelt als een verspilling van tijd en geld.

Het content abonnement: jouw oplossing

Het content abonnement is jouw oplossing. Iedere maand ontvang je nieuwe blogs, case studies, klantverhalen of lekker leesbare landingspagina's voor je website. Natuurlijk wordt daarbij gekeken naar waar jouw lezer oprecht geïnteresseerd in zijn, zodat die teksten voor een hogere conversie (en dus meer omzet) zorgen. Bij iedere tekst ontvang je bovendien input voor verschillende social media posts, zodat je de tekst door kunt plaatsen op je sociale kanalen. Voor een vast bedrag per maand blijven zo jouw website en social media-kanalen up-to-date, zonder dat jij daar zelf veel tijd en moeite in hoeft te steken. Jij houdt tijd over voor andere zaken die je aandacht vragen.

Voordelen van een content abonnement

 • Maandelijks nieuwe teksten voor jouw website, zonder dat jij hier veel omkijken naar hebt. Dit is ideaal voor je positie in de zoekresultaten, want Google houdt van websites die regelmatig worden ververst en aangevuld. Maar het is ook ideaal voor het aantrekken en - heel belangrijk! - converteren van jouw doelgroep, zodat je onder aan de streep meer omzet binnen krijgt.
 • Jouw teksten altijd in de juiste tone of voice, zodat je doelgroep zich aangesproken voelt en in actie komt.
 • Snel (meteen aan de slag), flexibel (voor vrijwel alle online teksten inzetbaar) en zonder gedoe (geen tijdrovende offerte).

Kies het beste content abonnement voor jou

Ben je daarna nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen het content abonnement? Kies hieronder welk abonnement het beste bij jouw wensen en behoeften aansluit.

Basis

95 / maand

 • Exclusief btw.
 • Iedere maand één nieuwe tekst voor je website
 • Input voor je social media posts
Abonneer nu

ActiefPopulair

175 / maand

 • Exclusief btw.
 • Iedere maand twee nieuwe teksten voor je website
 • Input voor je social media posts
Abonneer nu

Intensief

300 / maand

 • Exclusief btw.
 • Iedere maand vier nieuwe teksten voor je website
 • Input voor je social media posts
Abonneer nu


Veelgestelde vragen over het content abonnement

Hoe werkt het content abonnement? Kan ik zelf kiezen wat voor content ik wil laten schrijven? Hoe kan ik me aanmelden? En kan ik het content abonnement een maand gratis uitproberen? Lees de meest gestelde vragen.