Content abonnement FAQ

Hoe werkt het content abonnement van Huys van Schrift?

  1. Je kiest online het abonnement dat het beste bij jou past en vult het aanmeldformulier in.
  2. Kies je voor het abonnement Basis, dan neem ik binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op om je wensen en ideeën door te spreken. Kies je voor het abonnement Actief of Intensief, dan plannen we hiervoor een persoonlijk intakegesprek in. Tijdens ons kennismakingsgesprek gaan we alvast aan de slag met onderwerpen voor jouw content kalender. Ook spreken we precies af wanneer jij iedere maand jouw content ontvangt.
  3. Ik ga vanaf dan aan de slag met het schrijven van creatieve content voor jouw website en sociale kanalen.
  4. Iedere maand ontvang jij unieke content in je inbox. Het enige wat jij nog moet doen, is dit op je website en social media plaatsen.

Kan ik het content abonnement een maand gratis uitproberen?
Helaas niet. Het voordeel van het content abonnement is dat het maandelijks opzegbaar is.

Kan ik zelf kiezen wat voor soort content ik wil laten schrijven?
Jazeker! Bij alle abonnementen mag je zelf bepalen wat voor soort tekst ik voor je schrijf. Dat kan dus een blog zijn, maar ook een nieuwsbericht, een klantverhaal, een webtekst of een landingspagina. Bij alle teksten geldt wel een maximum van 550 woorden.

Kan ik tussentijds van abonnement wisselen?
Ja, want je content moet aansluiten op je wensen en behoeften. Hierbij geldt dat de wijziging ingaat op het moment dat je huidige abonnement eindigt. Loopt je abonnement bijvoorbeeld af op de 10e van de maand? Zorg dan dat je uiterlijk op de 9e aangeeft naar welk abonnement je wilt switchen.

Wat moet ik doen als ik ontevreden ben met een tekst?
Door een uitgebreid intakegesprek en verschillende contactmomenten probeer ik teksten te schrijven die zo goed mogelijk aan jouw verwachtingen voldoen. Natuurlijk kan het zijn dat je over een bepaalde tekst niet tevreden bent. Ik ontvang graag per e-mail je suggesties of opmerkingen. Deze feedback verwerk ik, waarbij een maximum van twee correctierondes geldt. Ben je na deze twee correctierondes toch nog niet helemaal tevreden? Je bent uiteraard vrij om de tekst zelf verder aan te passen.

Mag ik artikelen meenemen naar de volgende maand?
Helaas niet. Met jouw content abonnement weet jij namelijk altijd precies waar je aan toe bent, en ik ook. Wanneer je de behoefte hebt om artikelen mee te nemen naar de volgende maand, heb je wellicht niet het juiste abonnement gekozen. Je kunt uiteraard altijd van abonnement wisselen. En mochten je wensen teveel afwijken, dan kan er natuurlijk ook een voorstel op maat voor je gemaakt worden.

Hoe werkt de betaling?
Ik factureer vooraf, op de eerste dag van de maand. Op 1 januari ontvang jij dus de factuur voor je content abonnement van januari. De genoemde bedragen op de website zijn exclusief 21 procent btw.

Opzeggen, hoe werkt dat?
Je kunt je content abonnement opzeggen door een e-mail te sturen naar info@huysvanschrift.nl. Let daarbij wel op de opzegtermijn van een maand.