Sluiten
Profimex

“Schriftelijke communicatie kan je identiteit op een grote schaal versterken. Een professional als Anouk die dat begrijpt en die jou (en het DNA van je organisatie) verstaat, biedt een hele grote meerwaarde.”

Hans Wermink - Directeur
Geleverde diensten
  • SEO webteksten
  • Blogs
  • Klantcases

“Kies je voor een copywriter, dan weet je zeker dat je (online) teksten taaltechnisch voor elkaar zijn. Maar het is veel meer dan dat. Het kan je identiteit op een grote schaal versterken. Een professionele copywriter die jou als ondernemer (en het DNA van je organisatie) verstaat, biedt een hele grote meerwaarde. Die rol wordt door menigeen nog onderschat, maar het is een rol die Anouk zeker vervult. Een goede copywriter brengt de boodschap vervolgens overtuigend, behapbaar en beknopt over – hoe moeilijk die boodschap ook is. Toen ik Anouk leerde kennen was ik al snel overtuigd van haar vermogen en talent om informatie op die manier weer te geven. Luchtig maar toch ook zakelijk, en niet alleen geschreven voor de zoekmachine, maar vooral ook voor de doelgroep.”

Profimex - detail
Lees verder...

Structureel samenwerken

“Voordat we met Anouk zijn gestart, had ik nog nooit structureel met een copywriter gewerkt. Onze samenwerking heeft mij echt positief verrast. Voor Anouk is dit daily business, maar voor ons niet. Ze neemt ons bij de hand, draagt nieuwe concepten aan, vraagt ons om inbreng, is open, direct en durft (kritische) vragen te stellen. Belangrijk is ook dat ze de commerciële inslag niet vergeet. Juist niet! Wij zijn een zeer snel groeiend bedrijf; in 2018 groeiden wij veertig procent. Die groei haal je niet als je het op commercieel – én op (online) marketinggebied niet voor elkaar hebt. Anouk is een professional die ons meeneemt in de stappen die wij als bedrijf willen maken. Haar werk en haar kennis dragen bij aan onze mooie resultaten.”

Mag ik ook voor jouw bedrijf aan de slag? Neem contact op