Sluiten
Rent my brain

Jouw teksten naar een hoger niveau

  • Tone of voice
  • Boodschap
  • Overtuigingskracht
  • Structuur
  • Spelling & grammatica

Ja, er staan woorden op je website. Maar om nou te zeggen dat iemand er warm van wordt? Nou, nee. Daarom wil je graag meer aandacht besteden aan je teksten. Je weet ook dat het belangrijk is, maar het écht doen: dat is een ander verhaal. Ik hoor het vaak van ondernemers en marketeers. Niet gek, want er is altijd veel dat gedaan moet worden, en maar beperkt tijd om alles gedaan te krijgen. Ook is de kans groot dat jij en je collega’s of medewerkers niet getraind zijn om te schrijven. Jullie doen het erbij.

Teksten laten herschrijven, bij jou op kantoor

Daarom is het tijdelijk ‘lenen’ van mijn brein een goede oplossing. In een halve of een hele dag herschrijf ik bij jou op kantoor belangrijke teksten. Webteksten, offertes… Aan jou de keuze. En terwijl ik schrijf, coach ik jou en je collega’s of medewerkers ‘on the job’. Ik geef tips en wijs jullie op dingen die beter kunnen. Daardoor schrijven jullie, als ik weer weg ben, veel betere teksten. En dat levert direct resultaat op.

Wat kun je verwachten?

Ik kijk om te beginnen naar spelling, grammatica en interpunctie. Maar het gaat veel verder dan dat. Ik ga bijvoorbeeld ook aan de slag met tone of voice (schrijfstijl), boodschap en overtuigingskracht. Ik zorg ervoor dat alinea’s de juiste lengte hebben en dat de structuur van alle teksten klopt. En ik kijk of in de online teksten zoektermen op de juiste manier worden gebruikt.

Praktische zaken voordat ik mijn brein ‘uitleen’

  • Ik wil graag weten waar je precies tegenaan loopt en wat er volgens jou beter kan. We plannen hiervoor een intakegesprek – telefonisch of via Zoom. Tijdens dat gesprek prikken we meteen een datum voor onze afspraak bij jou op kantoor.
  • Minimaal een week voor onze afspraak laat je mij weten welke teksten er in ieder geval herschreven moeten worden. De over ons-pagina, de homepagina, productpagina’s, gratis weggevers, offertes… Doordat ik mij goed kan voorbereiden, zorg ik ervoor dat die teksten aan het einde van de dag in ieder geval spic en span zijn. Side note: geef je te veel teksten aan mij door en is het daardoor niet haalbaar, dan laat ik je dat weten.
  • Omdat ik jou ook ‘on the job’ ga coachen, is het handig dat je de dag van onze afspraak geen andere afspraken plant. Zo kunnen we full focus aan de slag – ik garandeer je dat we snel meters maken. Wil je dat ik ook collega’s of medewerkers coach, omdat ook zij regelmatig teksten schrijven voor jullie bedrijf? Dan geldt die lege agenda voor hen ook.

Follow-up

Als bonus plan ik een follow-up call met je in, waarin we samen checken of alle herschreven teksten goed zijn geplaatst. Natuurlijk kun je dan ook nog al jouw laatste vragen aan mij stellen. Een goede stok achter de deur – zo blijft er niets liggen.

Ben jij klaar voor het effect van goede teksten? En wil je ontdekken wat tekst kan doen voor jouw bedrijf? Ik leen graag mijn brein aan je uit.

Verbeteren van (online) teksten
Inclusief coaching 'on the job'
Halve dag €547,- Dit bedrag is exclusief btw.
Hele dag €997,- Dit bedrag is exclusief btw.
Investering
Wil jij mijn brein huren?
Heb je vragen?