Sluiten
SEO teksten laten schrijven

Als SEO tekstschrijver schrijf ik voor jouw ideale klant én de zoekmachine.

Je wilt een goed vindbare website én online rendement.

Het is essentieel dat jouw website goed vindbaar is. Ik zet daarom jouw bedrijfsverhaal om in SEO webteksten waar Google blij van wordt. Zo kunnen jouw potentiële klanten online niet aan jouw bedrijf voorbij.

SEO webteksten laten schrijven

Wil jij SEO webteksten laten schrijven? Doordat ik jaarlijks getraind wordt de beste SEO copywriters van Nederland ken ik de actuele regels van Google. Ik help je als SEO tekstschrijver dan ook graag met:

  • het schrijven van nieuwe SEO webteksten;
  • het optimaliseren van bestaande teksten voor SEO;
  • het schrijven van SEO geoptimaliseerde landingspagina’s.

Let op: ik ben geen SEO-specialist die je helpt met zoekwoordenonderzoek of zoekmachineoptimalisatie op andere vakgebieden dan tekst. Maar ik ken die mensen wel, onder meer bij Adwise en Brndz. Heb je hen nodig, dan weet ik ze voor je te vinden.

SEO-proof teksten laten schrijven

Ook goed om te weten: ik schrijf nooit puur en alleen om hoog in Google te eindigen. Ik vind het belangrijk dat jouw webteksten geschreven zijn voor een mens, niet voor een machine. Het is de mens (jouw ideale klant dus) die zich aangesproken moet voelen. Daarom zeg ik eigenlijk liever dat ik SEO-proof teksten schrijf. Zoekmachinevriendelijke teksten, dus. Ik schrijf wat ik moet schrijven, waarbij ik rekening houd met de regels van Google.

Pakkende SEO teksten laten schrijven

En bovendien, alleen online vindbaar zijn is natuurlijk niet genoeg. Jij wilt daarom pakkende SEO webteksten laten schrijven. Webteksten die aanzetten tot actie, denk dan aan contact opnemen, een offerte aanvragen of een product bestellen. Op basis van jouw online doelen – wat moet een bezoeker op de website doen? – schrijf ik die SEO webteksten op maat. Teksten die voldoen aan alle actuele eisen van Google, maar waarin ook overtuigende en conversieverhogende schrijftechnieken worden toegepast. Want die leveren jou het beste resultaat op.

Wil jij SEO teksten laten schrijven? Neem contact op
Heb je vragen?