Tekstschrijver voor content marketing

Een nieuwe website met SEO webteksten realiseren is één. De website up-to-date houden is weer een heel ander verhaal. Content marketing is het vertellen en verspreiden van relevante informatie via social media, je website of je digitale nieuwsbrief. Maar het eenmalig creëren en verspreiden van content is niet genoeg. De bedoeling van content marketing is juist dat je jouw (potentiële) klanten blíjft voeden met informatie die voor hen interessant is. Dit kan bijvoorbeeld met inspirerende blogs, landingspagina’s gericht op specifieke keywords, nieuwsartikelen en inhoudelijke klantverhalen. Als tekstschrijver help ik je hier graag bij.

Waardevolle en relevante content voor conversie

Plaats je regelmatig nieuwe content op je website, dan krijg je ten eerste een betere ranking binnen de organische zoekresultaten in Google. Dit zorgt voor meer websitebezoekers én meer naamsbekendheid voor je organisatie. Daarnaast levert een website gevuld met waardevolle en relevante content je op termijn meer klanten, meer orders en dus meer omzet op. Wie je website vaker bezoekt en daar geïnteresseerd raakt in wat je te vertellen hebt, converteert namelijk eerder. 

Abonnement voor content marketing

Heb je hulp nodig bij het schrijven van content en het up-to-date houden van jouw website? Kijk dan eens naar het content abonnement. Zo blijft je website goed vindbaar én investeer je in relevante informatie voor potentiële klanten. Maar natuurlijk kun je ook zonder abonnement je content marketing aan mij uitbesteden.

Kies voor teksten met effect.

Breng ook jouw verhaal over de bühne.