Sluiten
Tekstschrijver voor je website

Of je nu een kleine of grote website hebt, een nieuwe of bestaande: ik schrijf webteksten die goed gevonden worden, die jouw ideale klant verleiden én die jou daadwerkelijk iets opleveren.

Zoek je een tekstschrijver voor jouw website? Zoek niet verder - je hebt haar gevonden.

Een pakkende homepagina, overtuigende verkooppagina’s en een sterke ‘over ons’. Wanneer ik als tekstschrijver met de teksten voor jouw website aan de slag ga, leg ik eerst een goede basis. Alleen met die basis kan ik teksten schrijven die je concreet wat opleveren.

  • Wie is je ideale klant, en wat kan ik schrijven om hem aan te spreken?
  • Wat is het doel: informeren, inspireren of aanzetten tot actie?
  • Wat is voor jou het commerciële doel: meer naamsbekendheid, een verbeterde online zichtbaarheid, meer aanvragen, meer klanten of meer omzet?

Ook bepaal ik – eventueel samen met jou – de juiste tone of voice: de stijl waarin je als bedrijf met je ideale klant communiceert. Formeel of informeel, persoonlijk of zakelijk, afstandelijk of direct. De tone of voice heeft een grote invloed op hoe je ideale klant jouw bedrijf ziet en of hij zich ertoe aangetrokken voelt.

Webteksten laten schrijven

Als de basis is gelegd kun je mij met een gerust hart jouw webteksten laten schrijven. Webteksten die tegelijkertijd de aandacht vasthouden, interesse opwekken én jouw ideale klant aanmoedigen om actie te ondernemen. Oftewel: teksten die binden, bewegen en overtuigen. En natuurlijk houd ik bij het schrijven van teksten voor een website ook altijd rekening met de regels van Google. Google is niet de basis – dat is jouw ideale klant! – maar als niemand je teksten online kan vinden, zijn ze alsnog nutteloos.

Wil jij webteksten laten schrijven? Contact opnemen
Heb je vragen?