Sluiten
Veelgestelde vragen

Hoe werkt het blog abonnement van Huys van Schrift? Om antwoord te geven op die vraag vind je op deze pagina de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met mij op.

Alle vragen (plus antwoorden) over het blog abonnement op een rij.

Hoe gaan we van start?

Jij kiest het juist abonnement (één, twee of drie blogs per maand) en neemt daarover contact met mij op. We plannen vervolgens een kennismakingsgesprek, zodat je al jouw wensen aan mij voor kunt leggen. Tijdens dit gesprek gaan we ook alvast aan de slag met het bedenken van de eerste onderwerpen, zodat ik snel kan starten. Daarna hebben we iedere maand contact over de onderwerpen, eventuele interviews met jou en je collega’s en de blogs.

Kan ik het blog abonnement een maand gratis uitproberen?

Helaas niet. Het voordeel van het abonnement is dat het maandelijks opzegbaar is.

Hoe lang worden de blogs die je voor mij gaat schrijven?

Ongeveer 750 woorden. Kort en krachtig is namelijk passé. Het internet staat inmiddels propvol blogartikelen en pagina’s over dezelfde onderwerpen. Hoe val je dan nog op? Door inhoudelijk sterke blogs online te zetten. En daar heb je nu eenmaal flink wat woorden voor nodig.

Let wel: ik schrijf binnen het abonnement géén monsterblogs (lees: blogs van 1000 woorden of meer). Wil je juist dit soort lange blogs laten schrijven? Neem dan contact met mij op voor een maatwerkoplossing.

Kan ik tussentijds van abonnement wisselen?

Zeker, want het blog abonnement moet aansluiten op je wensen en behoeften. Geef het dus gerust aan als je van abonnement wilt switchen. In verband met mijn planning gaat het nieuwe abonnement de eerstvolgende maand in.

Wat moet ik doen als ik ontevreden ben over een blog?

Door een uitgebreid kennismakingsgesprek en maandelijkse contactmomenten probeer ik blogs te schrijven die zo goed mogelijk aan je verwachtingen voldoen. Natuurlijk kan het zijn dat je over een bepaalde blog niet tevreden bent. Ik ontvang graag per e-mail je suggesties of opmerkingen. Deze feedback verwerk ik, waarbij een maximum van twee correctierondes geldt. Ben je na deze twee correctierondes toch nog niet helemaal tevreden? Je bent uiteraard vrij om de blog zelf verder aan te passen.

Mag ik blogartikelen meenemen naar de volgende maand?

Helaas niet. Met het abonnement weet jij namelijk altijd precies waar je aan toe bent – en ik ook. Wanneer je de behoefte hebt om blogs mee te nemen naar de volgende maand, heb je wellicht niet het juiste abonnement gekozen. Je kunt uiteraard altijd van abonnement wisselen.

Hoe werkt de betaling?

Ik factureer vooraf, op de eerste dag van de maand. Op 1 januari ontvang je dus de factuur voor je blog abonnement van januari.

En opzeggen, hoe werkt dat?

Door mij te bellen of mailen. Heel simpel dus!

Mijn vraag staat er niet bij. Wat nu?

Stond jouw vraag er op deze pagina niet bij? Neem dan contact met mij op.

Jouw blogs laten schrijven? Neem contact op
Heb je vragen?