Sluiten
Website quickscan

Meer resultaat uit jouw website

  • Navigatie
  • Tone of voice
  • Boodschap
  • Overtuigingskracht
  • Structuur
  • Spelling & grammatica

Misschien is deze situatie voor jou als mkb-ondernemer of marketeer wel herkenbaar. Je besteedt regelmatig tijd en aandacht aan je website en schrijft regelmatig een blog. Toch valt het je tegen hoeveel conversie je website oplevert. Dus: hoe vaak je gebeld wordt, hoe vaak je een aanvraag krijgt of hoe vaak iemand je gratis weggever downloadt – en dus op je mailinglijst belandt. Een goede website genereert leads, klanten en omzet. Vraag je je af wat ervoor nodig is om dit voor jouw website te realiseren? Kies dan voor een website quickscan en ontvang uitgebreide feedback op je teksten, zodat je meer uit jouw website kunt halen.

Website quickscan

Tijdens de website quickscan klik ik samen met jou door de belangrijkste pagina’s op je website, met maar één doel: de website verbeteren. Natuurlijk ga ik tijdens de quickscan ook de diepte in. Klopt het verhaal dat je vertelt? Is het wel duidelijk genoeg? Snappen bezoekers wat jij voor ze kunt betekenen en waarom ze bij jouw bedrijf moeten zijn, en niet bij een concurrent? Roep je vaak genoeg op tot actie, en hoe doe je dat? Heb je de juiste tone of voice gekozen? En zo niet: hoe los je dat op? Handig: door mijn negen jaar ervaring als copywriter heb ik de essentie snel te pakken.

1-op-1 feedback op jouw website

De website quickscan is een 1-op-1 feedbacksessie waarin ik de teksten op je website check en jij concrete verbeterpunten ontvangt. Ik maak het je daarbij zo makkelijk mogelijk:

  • Voorafgaand aan onze afspraak vul je een briefing in, zodat ik mij goed kan voorbereiden.
  • Je hoeft de deur niet uit: de quickscan vindt plaats via Zoom. We delen het scherm, zodat ik je precies kan laten zien waar de pijnpunten zitten. Goed om te weten: onze afspraak duurt ongeveer 1 uur.
  • Na onze afspraak ontvang je alle verbeterpunten in één overzichtelijk document. De verbeterpunten kun je na de quickscan direct (laten) uitvoeren. De feedback die je krijgt is namelijk concreet en praktisch toepasbaar.
  • Ook ontvang je een opname van onze afspraak, zodat je alles kunt terugkijken.

Follow-up

Als bonus plan ik een follow-up call met je in, waarin we samen checken of alle verbeterpunten zijn doorgevoerd. Een goede stok achter de deur. Zo blijft er namelijk niets liggen.

1-op-1 feebback
Inclusief rapportage & follow-up

Wil jij jouw website laten scannen, zodat je er meer uit kunt halen? Vraag de scan vandaag nog aan.

€297,- Dit bedrag is exclusief btw.
Wil jij jouw website laten scannen? Neem contact op
Heb je vragen?