Sluiten
Webteksten laten schrijven
Herkenbaar?

Zelf je webteksten schrijven is knap lastig.

Want natuurlijk heb je een goed verhaal en verkoop je mooie producten of diensten. Maar hoe je dit alles interessant beschrijft voor potentiële nieuwe klanten –  geen idee. En dan moeten de teksten ook nog zó geschreven worden dat je online beter vindbaar bent (lees: dat Google het prettig vindt). Misschien besluit je hierdoor wel om geen energie meer in de teksten op je website te steken. Het kost te veel tijd en levert te weinig op.

Maar jouw webteksten hoeven geen bron van frustratie te zijn.

Als copywriter met ruim negen jaar ervaring schrijf ik online teksten voor mkb-bedrijven. Webteksten met effect. Teksten die jou wél iets gaan opleveren, namelijk meer naamsbekendheid, een verbeterde online zichtbaarheid of meer omzet. Jouw verhaal goed over de bühne brengen, dat is mijn doel.

Wat doe ik?

Ik zorg ervoor dat jij meer (verkoop) uit je website haalt.

Webteksten schrijven is veel meer dan woorden achter elkaar zetten en zinnen vormen. Of het nou om de homepagina, een landingspagina of de over ons-pagina gaat: het is niet iets wat je er ‘zomaar even bij doet’. Tenminste, niet als je wilt dat de teksten resultaat opleveren. Mijn teksten zijn geschreven voor jouw ideale klant én voor Google (dus: SEO-proof). In die teksten pas ik overtuigende en conversieverhogende schrijftechnieken toe. En ik gebruik de juiste tone of voice: een schrijfstijl die past bij jouw bedrijf, maar ook bij de ideale klant met wie jij online ‘in gesprek gaat’. Het resultaat van dit alles? Je haalt meer (verkoop) uit je website. Hierbij doe ik geen loze beloftes. Lees hier hoe andere klanten mijn werk ervaren.

  • In de teksten staat het verhaal dat je als bedrijf te vertellen hebt voorop. Maar, er wordt altijd een vertaalslag gemaakt naar wat jouw ideale klant er aan heeft.
  • De teksten worden natuurlijk ook voor Google geschreven. Zoekmachinevriendelijke teksten dus.
  • Je kiest voor Nederlands, Engels óf beide. Ik werk samen met professionele Engelse vertalers, maar heb zelf ook jarenlange ervaring in het schrijven van Engelse teksten.

Geen website is hetzelfde. Daarom hanteer ik voor het schrijven van webteksten geen vaste tarieven. Afhankelijk van jouw wensen en de grootte van de website maak ik een fixed price op maat.

Altijd een prijs op maat
Fixed price, dus geen verrassingen achteraf
Wil jij webteksten laten schrijven? Neem contact op
Heb je vragen?