Sluiten
Schrijfcoaching

Schrijfcoaching is 1-op-1 schrijftraining: je werkt gericht aan je eigen teksten.

  • Tone of voice
  • Boodschap
  • Overtuigingskracht
  • Structuur
  • Spelling & grammatica

Als (online) marketeer, marketing medewerker of medewerker marketing & communicatie moet je van alle markten thuis zijn. Er wordt vaak ook van je verwacht dat je goed kunt schrijven. E-mails, online campagnes, webteksten, blogs, offertes, productteksten: iedere dag ligt er wel een schrijfopdracht op je bureau. Maar schrijven, dat vind je eigenlijk best lastig. Niet gek ook, want het kwam amper aan bod tijdens je opleiding en je hebt wellicht nog nooit een schrijftraining gevolgd. Daardoor raak je regelmatig in de stress als je teksten voor je bedrijf moet schrijven – en die knipperende cursor in Word helpt ook niet mee. Het schrijven kost je keer op keer te veel tijd. Of wat je schrijft en online zet levert maar zelden resultaat op.

Laat je coachen en leer betere teksten schrijven

Doe jezelf én het bedrijf waarvoor je werkt een plezier en kies voor schrijfcoaching: 1-op-1 schrijftraining, waarbij je gericht aan je eigen teksten werkt. Door je te laten coachen in het schrijven ontwikkel je zelfinzicht, waardoor je met meer focus en gemak teksten schrijft. En dat niet alleen: je schrijft ook betere teksten. Teksten die wél iets opleveren. Want ook als je geen geboren schrijver bent kun je beter leren schrijven. 

1-op-1 schrijfcoaching voor marketing professionals

Als ik je mag coachen starten we met een uitgebreide intake (lees: ongeveer 2,5 uur) bij jou op kantoor. Tijdens die afspraak hoor ik graag waar je precies tegenaan loopt, wat er volgens jou beter kan en wat voor teksten jij de komende maanden wil schrijven. Oftewel: we formuleren samen jouw leerdoelen en het traject wordt helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt. Ook gaan we tijdens de intake samen op zoek naar jouw schrijfstijl. Een belangrijk startpunt, want daardoor wordt schrijven voor jou makkelijker, natuurlijker en veel leuker om te doen.

Na de intake spreken we elkaar eens in de twee weken tijdens een 1-op-1 coach call van ongeveer 1,5 uur (via Zoom). Tijdens die coach calls gaan we de diepte in. Je kunt mij al jouw vragen stellen, ik geef je oefeningen mee en we bespreken teksten die jij geschreven hebt. Ook brainstormen we samen over nieuwe ideeën voor campagnes, social media-posts, e-mails, landingspagina’s, blogs en meer – die jij vervolgens zelf gaat schrijven. En tussen onze calls door lees ik persoonlijk mee met teksten die jij schrijft. Je krijgt altijd professionele feedback – en daardoor maak jij snel meters.

“Kan ik niet beter kiezen voor een schrijftraining?”

Nee – althans, dat vind ik niet. Een schrijftraining is na een paar uur of een paar dagen ‘klaar’. Je hebt veel kennis opgedaan, dat zeker, maar daarna ga je al snel weer over op de orde van de dag. Er is altijd veel dat gedaan moet worden, en maar beperkt tijd om alles gedaan te krijgen. Ik geloof dat 1-op-1 schrijfcoaching dé manier is om beter te gaan schrijven. Omdat je langdurig een stok achter de deur hebt, maar ook omdat verandering nu eenmaal tijd kost. Zo zorgt schrijfcoaching voor blijvend resultaat.

Het resultaat van schrijfcoaching

Schrijfcoaching is een ideale oplossing voor iedereen die uitvoerend werkzaam is in het marketingvak. Jouw resultaat?

  • Je schrijft sneller en loopt minder snel vast – de knipperende cursor is niet langer jouw vijand.
  • Je weet in teksten goed wat je moet zeggen om te overtuigen.
  • Social media-posts, e-mails, blogs… Ze verwoorden precies wat jij wilt zeggen.
  • Je hebt (veel meer) plezier in het schrijven van teksten.
  • Je teksten leveren meer op: likes, volgers én potentiële klanten.

Wil jij beter leren schrijven?

Wil jij beter en met meer gemak leren schrijven? Plan dan een vrijblijvende kennismaking met mij in. In dit persoonlijke gesprek kijken we samen of schrijfcoaching voor jou de juiste keuze is. Klik hier om een datum en tijdstip in te plannen.

Laat mij je helpen om meer succes te hebben met jouw teksten. Je gaat hier nog jaren plezier van hebben.

Persoonlijke coaching
Betaling in maandelijkse termijnen mogelijk
3 maanden 1-op-1 coaching €1.647,- Dit bedrag is exclusief btw.
6 maanden 1-op-1 coaching €2.997,- Dit bedrag is exclusief btw.
Investering
Wil jij ook betere resultaten boeken met je teksten?
Heb je vragen?