Sluiten
Werken-bij website laten schrijven
Herkenbaar?

Je wilt de beste mensen in huis halen, maar je weet niet hoe.

Steeds vaker hebben bedrijven (ook mkb’ers!) een aparte werken-bij website. Het doel? Nieuwe medewerkers werven. Maar dat betekent niet dat je werken-bij website alleen de plek is voor goed geschreven vacatures. Het is ook dé plek om je te profileren als werkgever en te laten zien wat het betekent om voor jouw bedrijf te werken. Het draait allemaal om beleving.

Steeds meer mensen kiezen niet alleen hun baan bewust, maar ook hun werkgever.

Het was nog nooit zo belangrijk om nieuw talent te verleiden. Dat doe je met foto’s van de werkvloer en leuke video’s, maar ook met verhalen en inspirerende teksten. Maar de meeste bedrijven hebben eerder de neiging te weinig te vertellen, dan te veel. Unieke secundaire arbeidsvoorwaarden, gave personeelsfeesten, fijne werkplekken en andere dingen die jullie medewerkers bieden haal ik voor jouw werken-bij website uit de anonimiteit. Door ze juist wél te benoemen. Want potentiële sollicitanten moeten wel weten waarom ze bij jouw bedrijf moeten solliciteren – en niet bij de concurrent. Toch?

Wat doe ik?

Ik zorg ervoor dat kandidaten worden verleid om te solliciteren.

Een goede werken-bij website schrijven is niet iets wat je er ‘zomaar even bij doet’. Het is een unieke tak van sport. Een tak van sport waar je goed in moet zijn, omdat je anders met openstaande vacatures blijft zitten. Laat mij daarom de teksten schrijven. Vacatureteksten – om mee te beginnen – maar ook uitgebreide arbeidsvoorwaarden, loopbaanmogelijkheden, informatie over de sollicitatieprocedure en job alerts. Ik vertel verder het verhaal van jouw bedrijf, laat de bedrijfscultuur goed naar voren komen en laat ook jouw collega’s of medewerkers aan het woord. Met die medewerkersverhalen geef je toekomstige collega’s een kijkje in de keuken. Goed om te weten: al die teksten worden SEO-proof geschreven. Het resultaat? Zoveel mogelijk kandidaten klikken op de juiste knop: de sollicitatie-button.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens de werken-bij websites van Topicus, Pultrum en Aqua+, waar ik alle teksten voor schreef.

  • Met een goed ingerichte werken-bij website geef je kandidaten een goed beeld van je bedrijf.
  • Lekker leesbare teksten die de juiste kandidaten aanspreken en jou als werkgever aantrekkelijk voor het voetlicht brengt: dát is mijn doel.
  • Natuurlijk zorg ik er ook voor dat jouw vacatures organisch goed vindbaar zijn in Google.

Geen website is hetzelfde. Daarom hanteer ik voor het schrijven van een werken bij-website geen vaste tarieven. Afhankelijk van jouw wensen en het aantal vacatures maak ik een fixed price op maat.

Altijd een prijs op maat
Fixed price, dus geen verrassingen achteraf
Wil jij jouw werken-bij website laten schrijven? Neem contact op
Heb je vragen?